Hoe kun je je aanmelden?

Klik hier voor het formulier. Het formulier dient volledig ingevuld te worden, in het geval van kinderen onder de 18 jaar door een ouder of voogd. Door middel van het invullen en versturen van het formulier gaat u akkoord met de voorwaarden.

  • Aanmeldingen worden verwerkt per de eerste van een maand
  • Je kan maandelijks doorgeven dat je niet langer wilt deelnemen aan ons reguliere aanbod, gebruik hiervoor het wijzigingen formulier (klik hier)

Tarieven

Ons reguliere aanbod is gebaseerd op een jaar (1 januari t/m 31 december), voor de berekening van de maandelijkse tarieven is rekening gehouden met schoolvakanties en officiële feestdagen. De zomermaanden zijn dan ook niet uitgesloten van betaling.  

 

Per maand

   

Leeftijd

1x p.w.k

2x p.w.k.

3x of meer

t/m 11 jaar

€17,00

€23,00

€33,00

t/m 17 jaar

€19,00

€26,00

€36,00

18 jaar e.o.

€21,00

€29,00

€39,00

 

Voor nieuwe aanmeldingen gelden eenmalige administratiekosten van 12,50euro. Het rekeningnummer van de stichting is NL38ABNA0839321961 (tenaamstelling Stichting Ontwikkel je zo).

 

  • Wijziging doorgeven (bijv. ander rekeningnummer of adres), klik dan hier
  • Klopt de afschrijving niet? Dan kunt u via uw eigen bank het bedrag terugboeken

 

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De AVG versterkt de positie van de betrokkenen (de mensen van wie gegevens worden verwerkt). Zij krijgen sterkere privacy rechten. Organisaties die persoonsgegevens verwerken – en daar vallen wij ook onder- krijgen meer verplichtingen. De volgende privacy afspraken zijn van kracht.

  1. Via het aanmeldformulier vragen wij naar persoonsgegevens die relevant zijn voor een overzichtelijk deelnemersbestand.
  2. Bankgegevens zijn inzichtelijk voor Valery Buitenhuis.
  3. Persoonsgegevens (voor- en achternaam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres) zijn inzichtelijk voor alle docenten. Deze gegevens kunnen gebruikt worden voor uitnodigingen of bijzondere informatie (uitval wegens onvoorziene omstandigheden). 
  4. Verzoeken voor wijzigingen en opzeggingen geeft u door via het daarvoor bestemde formulier. Dit formulier wordt in behandeling genomen door Valery Buitenhuis. Hierbij dient u rekening te houden met een reactie tijd van max. 10 werkdagen.
  5. Na opzegging worden uw gegevens tot het einde van het boekjaar (loopt van januari t/m december) bewaard.